De werelden van bpost

The world of bpost
les univers de bpost

#wearebpost

Welkom in de werelden van bpost group. Waar meer dan 34.000 fiere collega’s in 500 verschillende jobs iedere dag ruim 5 miljoen mensen verbinden. In een warme, open omgeving met verrassend veel kansen en uitdagingen.

Leadership stories

Leadership Stories

Bij bpost group zijn we erg trots op het werk en de investering van al onze medewerkers. bpost Group vertegenwoordigt wereldwijd meer dan 34.000 medewerkers.

.

Je nieuwe job begint hier!

Ja, dat is de slogan van onze wervingscampagne. Je nieuwe baan begint HIER. De tsunami van pakjes kan ook beginnen...

youca action days

Youca action day

Op donderdag 21 oktober vond de Youca Action day en hebben meer dan 70 enthousiaste studenten een dagje meegelopen binnen onze verschillende diensten!

wk roadshow

De grootste ploeg van België

Je kan ons gedurende de Flanders 2021 roadshows op verschillende locaties terugvinden en dit tot 11 september. Kom zeker langs bij het bpost busje en stel jezelf op de proef tijdens de pakjesrace en win een mooie prijs! Hier kan je ons allemaal vinden! 

helden van bpost

28 april is de Internationale Dag van de Superhelden.

28 april is de Internationale Dag van de Superhelden. Een dag voor de mensen naar wie we opkijken. Superman of Batman staan natuurlijk op dat lijstje, maar in het dagdagelijkse leven zijn het de mensen die meer doen dan van hen verwacht wordt, en dat om anderen te dienen. Bij bpost group zien we in deze coronaperiode overal helden. Medewerkers die in deze complexe tijd alles op alles zetten om onze klanten een uitstekende dienstverlening te geven.

studentenjob bpost
#jobsvoorstarters

“Een zalige werksfeer, een aantrekkelijk loon en top begeleiding”.

Het is bijna zover. Binnenkort verwelkomen we opnieuw duizenden studenten bij bpost. Zij vervoegen onze teams in de mailcentra, sorteercentra en retailkantoren om de job als postbode, commercieel medewerker, magazijnier of sorteerder gedurende de zomermaanden uit te voeren.

Nog steeds heel blij dat ik voor bpost gekozen heb
#jobsvoorstarters

Nog steeds heel blij dat ik voor bpost gekozen heb

Na haar studies Toegepaste Economie en Strategisch Management, ging Emily op zoek naar haar eerste professionele ervaring. Ze startte als Finance Trainee bij bpost en werkt nu op onze afdeling Sales & Marketing.

Ik ben meer dan ooit fier op mijn job
#jobsinjouwregio

Ik ben meer dan ooit fier op mijn job

Meer dan 34.000 medewerkers - van sorteerder tot uitreiker - zorgen er dagelijks voor dat een brief, pakje of liefdevol kaartje je het leven net iets praktischer, warmer of gezelliger maakt. Keanu (26) belichaamt het enthousiasme en de gedrevenheid van de bpost-medewerkers als geen ander.

Dankzij bpost behaalde ik mijn diploma en kon ik doorgroeien tot teamleader
#jobsophethoofdkantoor, #jobsinlogistiek, #jobsvoorstarters, #jobsinjouwregio

Dankzij bpost behaalde ik mijn diploma en kon ik doorgroeien

Is een diploma middelbaar onderwijs noodzakelijk om een mooie carrière uit te bouwen? Het helpt zeker, al zijn motivatie en leergierigheid minstens even waardevol. Dat bewijst het traject van Shara en Abdellah bij bpost. Ze kregen de mogelijkheid om alsnog een diploma middelbaar onderwijs te behalen, met de volle steun van bpost.

Kortgeschoold of niet, iedereen krijgt kansen bij ons
#jobsophethoofdkantoor, #jobsinlogistiek, #jobsvoorstarters, #jobsinjouwregio

Kortgeschoold of niet, iedereen krijgt kansen bij ons

Ons verhaal is een wij-verhaal. We zijn een inclusieve werkgever en moedigen diversiteit aan. Iedereen die dat wil krijgt kansen en de ruimte om te groeien, iedereen heeft een plek.

Bij ons krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid, ook zonder werkervaring
#jobsvoorstarters

Bij ons krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid, ook zonder werkervaring

Als young graduate starten bij bpost? Dat is: alle mogelijkheden open houden, overal van proeven en het traject uitstippelen dat je het beste ligt. Want bpost geeft jongeren – met of zonder eerste werkervaring – de kans om hun persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job.