De werelden van bpost

The world of bpost
les univers de bpost

#wearebpost

Welkom in de werelden van bpost group. Waar meer dan 34.000 fiere collega’s in 500 verschillende jobs iedere dag ruim 5 miljoen mensen verbinden. In een warme, open omgeving met verrassend veel kansen en uitdagingen.

ambassadeur bpost Helena

Postbode Helena outte zich als vrouw, en kreeg er alle steun voor

17 mei is de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Op het Muntcentrum symboliseert de regenboogvlag de aandacht die bpost geeft aan het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Meer nog dan woorden, zijn het de daden die tellen.

bpost chauffeur
#jobsophethoofdkantoor, #jobsinlogistiek, #jobsvoorstarters, #jobsinjouwregio

Internationale Vrouwendag @ bpost group

Vandaag op internationale vrouwendag zetten we graag enkele gezichten van bpost in de kijker. 

helden van bpost

28 april is de Internationale Dag van de Superhelden.

28 april is de Internationale Dag van de Superhelden. Een dag voor de mensen naar wie we opkijken. Superman of Batman staan natuurlijk op dat lijstje, maar in het dagdagelijkse leven zijn het de mensen die meer doen dan van hen verwacht wordt, en dat om anderen te dienen. Bij bpost group zien we in deze coronaperiode overal helden. Medewerkers die in deze complexe tijd alles op alles zetten om onze klanten een uitstekende dienstverlening te geven.

studentenjob bpost
#jobsvoorstarters

“Een zalige werksfeer, een aantrekkelijk loon en top begeleiding”.

Het is bijna zover. Binnenkort verwelkomen we opnieuw duizenden studenten bij bpost. Zij vervoegen onze teams in de mailcentra, sorteercentra en retailkantoren om de job als postbode, commercieel medewerker, magazijnier of sorteerder gedurende de zomermaanden uit te voeren.

Nog steeds heel blij dat ik voor bpost gekozen heb
#jobsvoorstarters

Nog steeds heel blij dat ik voor bpost gekozen heb

Na haar studies Toegepaste Economie en Strategisch Management, ging Emily op zoek naar haar eerste professionele ervaring. Ze startte als Finance Trainee bij bpost en werkt nu op onze afdeling Sales & Marketing.

Ik ben meer dan ooit fier op mijn job
#jobsinjouwregio

Ik ben meer dan ooit fier op mijn job

Meer dan 34.000 medewerkers - van sorteerder tot uitreiker - zorgen er dagelijks voor dat een brief, pakje of liefdevol kaartje je het leven net iets praktischer, warmer of gezelliger maakt. Keanu (26) belichaamt het enthousiasme en de gedrevenheid van de bpost-medewerkers als geen ander.