De werelden van bpost

De werelden van bpost
De werelden van bpost

Jobs

Jobs near you

Jobs in jouw regio

Postbodes en commercieel medewerk·st·ers. Niemand staat dichter bij onze klanten. Zij zijn jouw vertrouwde gezicht en ons logo op de straat. Die iedere dag 8 miljoen brieven en pakjes bezorgen.

Jobs in logistiek

Jobs in logistiek

Het bruist bij bpost. En al zeker als vrachtwagenchauffeur, in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & Techniek. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Jobs for starters

Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Job International

Jobs in het buitenland

Ambieer je een internationale carrière? Ook dan zit je goed bij bpostgroup. Als wereldwijde e-commerce speler hebben we vacatures in Europa, de Verenigde Staten en ver daarbuiten. Ontdek meer over jobs binnen bpostgroup.

Jobs at the head office

Jobs op het hoofdkantoor

Groeien en innoveren doe je best in boeiende jobs en uitdagende projecten. In een omgeving die net zo snel verandert als de wereld om ons heen. Op zoek naar een job in IT, Finance, HR, Sales, Marketing, Communicatie, Facility, … ? Welkom!

interim

Interim jobs

Op zoek naar een tijdelijke job voordat je verder studeert, op vakantie vertrekt of eerder om te weten of het écht je ding is? Dat komt goed uit! Samen met onze vier partners bieden wij je heel wat mogelijkheden als uitzendkracht. En wie weet komt er wel een vast contract uit de bus.

  • accent
  • ago
  • manpower
  • start people

Waarom voor bpost kiezen?

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wie je bent en wat je kan. Met meer dan 500 verschillende jobs hebben we alles in huis om je te blijven boeien. En om je beste zelf te worden door de kansen te grijpen die aansluiten bij je interesses.

In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst
In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst

bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij. En daar zijn we fier op. Met al die talenten samen voel je je bij ons al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Wat je functie ook is, bij ons heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Elke dag brengen we - vandaag meer dan ooit - brieven en pakjes op de juiste bestemming. En zo brengen we ook mensen dichter bij elkaar. Niemand is zo verweven met de maatschappij. En daar mag je terecht fier op zijn.

Jobs per regio

Nieuws

Staci
bpostgroup beoogt versterking van positie in Europa
05 April 2024
Ecozone
Ecozone verbetert leef- en luchtkwaliteit in Brugge
15 maart 2024
Peter Post
Volg onze collega Steven elke woensdag op Radio2!
22 februari 2024
bpostgroup
bpostgroup versterkt leiderschapsteam
23 januari 2024