De werelden van bpost

The world of bpost
les univers de bpost

Dringend gezocht

Postbode
Regio:
Vlaanderen

Een job in je eigen regio met veel beweging, een mooi loon en een goede work/life balance? Wij zoeken dringend postbodes in Wetteren, St-Niklaas, Mechelen, Aartselaar, Rumst, Niel, Boom, Wilrijk en Kontich. Solliciteer nu en ga snel aan de slag als postbode.

Jobstudenten
Regio:
België

Ben je 17 jaar of ouder, heb je een rijbewijs B en ben je op zoek naar wat extra geld voor je vakantie, studies of lief? Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor deze zomer. Win - win! 

Vrachtwagenchauffeurs
Regio:
België

Heb je een rijbewijs CE, wil je vrijheid op de baan én de voordelen van regelmatige uren? Dan is de job van vrachtwagenchauffeur bij bpost iets voor jou! 

Commercieel medewerker postkantoor
Regio:
Vilvoorde

Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt hen verder met de glimlach en zoekt de beste oplossing op basis van jouw kennis

Jobs

Jobs at the head office

Jobs op het hoofdkantoor

Groeien en innoveren doe je best in boeiende jobs en uitdagende projecten. In een omgeving die net zo snel verandert als de wereld om ons heen. Op zoek naar een job in IT, Finance, HR, Sales, Marketing, Facility, … ? Welkom!

Jobs in logistiek

Jobs in logistiek

Het bruist bij bpost. En al zeker in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & Techniek. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Jobs near you

Jobs in jouw regio

Postbodes, commercieel medewerk·st·ers en vrachtwagenchauffeurs. Niemand staat dichter bij onze klanten. Zij zijn jouw vertrouwde gezicht en ons logo op de straat. Die iedere dag 8 miljoen brieven en pakjes bezorgen.

Jobs for starters

Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Waarom voor bpost kiezen?

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wie je bent en wat je kan. Met meer dan 500 verschillende jobs hebben we alles in huis om je te blijven boeien. En om je beste zelf te worden door de kansen te grijpen die aansluiten bij je interesses.

In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst
In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst

bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij. En daar zijn we fier op. Met al die talenten samen voel je je bij ons al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Wat je functie ook is, bij ons heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Elke dag brengen we - vandaag meer dan ooit - brieven en pakjes op de juiste bestemming. En zo brengen we ook mensen dichter bij elkaar. Niemand is zo verweven met de maatschappij. En daar mag je terecht fier op zijn.

Jobs per regio

Nieuws

IMX
bpostgroup neemt IMX over
02 juni 2022
Activity report
Activiteitenverslag 2021-2022
19 mei 2022
Multi
De maatschappelijke zetel van bpostgroup heeft een nieuw adres
12 mei 2022
bpost heroes
Onze chauffeurs brengen 25 ton hulpgoederen naar Oekraïne.
05 April 2022