De werelden van bpost

The world of bpost
les univers de bpost

Jobs om te ontdekken

Postbode
Regio:
België

Dringend postbodes gezocht. Een job met veel beweging, een mooi en stipt betaald loonpakket en werkzekerheid bij een groot bedrijf? Solliciteer nu en ga snel aan de slag als postbode bij jou in de buurt.

Chauffeur CE
Regio:
België

Dringend vrachtwagenchauffeurs CE gezocht. Wil je werken in je eigen regio, genieten van alle vrijheid en slapen in je eigen bed? Solliciteer meteen en ga aan de slag.

Commercieel medewerker
Regio:
Vlaanderen

​​​​​​We zijn dringend op zoek naar commerciële medewerkers in Vlaanderen. Als commercieel medewerker werk je actief mee aan steeds betere diensten. Je maakt deel uit van een boeiende werkomgeving die volop in beweging is en je kan rekenen op een competitief loon met bijkomende vergoedingen.

Jobs

Jobs at the head office

Jobs op het hoofdkantoor

Groeien en innoveren doe je best in boeiende jobs en uitdagende projecten. In een omgeving die net zo snel verandert als de wereld om ons heen. Op zoek naar een job in IT, Finance, HR, Sales, Marketing, Facility, … ? Welkom!

Jobs in logistiek

Jobs in logistiek

Het bruist bij bpost. En al zeker in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & Techniek. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Jobs near you

Jobs in jouw regio

Postbodes, commercieel medewerk·st·ers en vrachtwagenchauffeurs. Niemand staat dichter bij onze klanten. Zij zijn jouw vertrouwde gezicht en ons logo op de straat. Die iedere dag 8 miljoen brieven en pakjes bezorgen.

Jobs for starters

Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Waarom voor bpost kiezen?

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wie je bent en wat je kan. Met meer dan 500 verschillende jobs hebben we alles in huis om je te blijven boeien. En om je beste zelf te worden door de kansen te grijpen die aansluiten bij je interesses.

In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst
In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst

bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij. En daar zijn we fier op. Met al die talenten samen voel je je bij ons al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Wat je functie ook is, bij ons heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Elke dag brengen we - vandaag meer dan ooit - brieven en pakjes op de juiste bestemming. En zo brengen we ook mensen dichter bij elkaar. Niemand is zo verweven met de maatschappij. En daar mag je terecht fier op zijn.

Jobs per regio

Nieuws

Dirk Tirez
Dirk Tirez nieuwe CEO van bpost group
12 juli 2021
Ecozone Mechelen
bpost levert brieven en pakjes volledig uitstootvrij
05 juli 2021
duaal leren bpost
bpost en VDAB willen dit jaar 500 werkzoekenden opleiden
09 juni 2021
diversiteit bpost
"Diversiteit betekent dat iedereen weet dat zijn stem telt"
21 mei 2021

Evenementen

#jobsinjouwregio

Job event postbode - Halle (Huizingen)

27 augustus 2021

Halle (Huizingen)

Opleidingstraject duaal leren

01 september 2021

Vlaanderen en Brussel