De werelden van bpost

The world of bpost
les univers de bpost

Jobs om te ontdekken

Postbode
Regio:
België

“Een postbode/pakjesbezorger is een ochtendmens, dat spreekt voor zich. Als fitnessfanaat heb ik dankzij mijn vrije namiddag massa’s tijd voor mijn hobby. Daar komt het mooie loonpakket nog eens bovenop” – Keanu

Studentenjob
Regio:
België

17 jaar of ouder en op zoek naar wat extra geld voor je vakantie, studies of lief? Kies dan voor een vakantiejob bij bpost als postbode/pakjesbezorger, commercieel medewerker, sorteerder of magazijnier!

Vrachtwagenchauffeur CE
Regio:
Gent

Werken in je eigen regio, genieten van alle vrijheid en slapen in je eigen bed? Ontdek of een vaste job als vrachtwagenchauffeur bij bpost iets voor jou is!

Vrachtwagenchauffeur CE
Regio:
Antwerpen

"Ik ben heel blij dat ik als vrachtwagenchauffeur bij bpost aan de slag ben, want rijden met de vrachtwagen geeft mij nog elke dag een zalig gevoel van vrijheid." - Martine 

Jobs

Jobs in logistiek

Jobs in logistiek

Het bruist bij bpost. En al zeker in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & Techniek. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Jobs near you

Jobs in jouw regio

Postbodes, commercieel medewerk·st·ers en vrachtwagenchauffeurs. Niemand staat dichter bij onze klanten. Zij zijn jouw vertrouwde gezicht en ons logo op de straat. Die iedere dag 8 miljoen brieven en pakjes bezorgen.

Jobs at the head office

Jobs op het hoofdkantoor

Groeien en innoveren doe je best in boeiende jobs en uitdagende projecten. In een omgeving die net zo snel verandert als de wereld om ons heen. Op zoek naar een job in IT, Finance, HR, Sales, Marketing, Facility, … ? Welkom!

Jobs for starters

Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Waarom voor bpost kiezen?

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wie je bent en wat je kan. Met meer dan 500 verschillende jobs hebben we alles in huis om je te blijven boeien. En om je beste zelf te worden door de kansen te grijpen die aansluiten bij je interesses.

In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst
In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst

bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij. En daar zijn we fier op. Met al die talenten samen voel je je bij ons al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Wat je functie ook is, bij ons heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Elke dag brengen we - vandaag meer dan ooit - brieven en pakjes op de juiste bestemming. En zo brengen we ook mensen dichter bij elkaar. Niemand is zo verweven met de maatschappij. En daar mag je terecht fier op zijn.

Jobs per regio

Nieuws

Ontdek de gezichten van bpost, de kracht van ons bedrijf
Ontdek de gezichten van bpost, de kracht van ons bedrijf
15 februari 2021
Mark Michiels bpost
Mark Michiels: "We geven liever een CV dan een C4"
12 februari 2021
bpost group stelt CONNECT 2026 voor 05 februari 2021
bpost group stelt CONNECT 2026 voor
05 februari 2021
Nieuw postkantoor zet volop in op e-commerce
Nieuw postkantoor zet volop in op e-commerce
21 januari 2021