De werelden van bpost

The world of bpost
header mobile

Dringend gezocht

Postbode
Regio:
Vlaanderen

Een job in je eigen regio met veel beweging, een mooi loon en een goede work/life balance? Wij zoeken dringend postbodes in Wetteren, St-Niklaas, Mechelen, Aartselaar, Rumst, Niel, Boom, Wilrijk en Kontich. Solliciteer nu en ga snel aan de slag als postbode.

Loketmedewerker postkantoor
Regio:
Vlaanderen

Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt hen verder met de glimlach en zoekt de beste oplossing op basis van jouw kennis

Financieel Expert
Regio:
Antwerpen & Hasselt

Persoonlijk advies staat centraal bij bpost bank, zowel voor de grote als iets minder grote beleggers nemen wij de tijd. Heb jij interesse in de financiële wereld en een hart voor je klanten? Dan ben jij de Financieel Expert die wij zoeken. 

Jobs

Jobs at the head office

Jobs op het hoofdkantoor

Groeien en innoveren doe je best in boeiende jobs en uitdagende projecten. In een omgeving die net zo snel verandert als de wereld om ons heen. Op zoek naar een job in IT, Finance, HR, Sales, Marketing, Facility, … ? Welkom!

Jobs in logistiek

Jobs in logistiek

Het bruist bij bpost. En al zeker in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & Techniek. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Jobs near you

Jobs in jouw regio

Postbodes, commercieel medewerk·st·ers en vrachtwagenchauffeurs. Niemand staat dichter bij onze klanten. Zij zijn jouw vertrouwde gezicht en ons logo op de straat. Die iedere dag 8 miljoen brieven en pakjes bezorgen.

Jobs for starters

Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Job International

Jobs in het buitenland

Ambieer je een internationale carrière? Ook dan zit je goed bij bpostgroup. Als wereldwijde e-commerce speler hebben we vacatures in Europa, de Verenigde Staten en ver daarbuiten. Ontdek meer over jobs binnen bpostgroup.

Waarom voor bpost kiezen?

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wie je bent en wat je kan. Met meer dan 500 verschillende jobs hebben we alles in huis om je te blijven boeien. En om je beste zelf te worden door de kansen te grijpen die aansluiten bij je interesses.

In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst
In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst

bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij. En daar zijn we fier op. Met al die talenten samen voel je je bij ons al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Wat je functie ook is, bij ons heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Elke dag brengen we - vandaag meer dan ooit - brieven en pakjes op de juiste bestemming. En zo brengen we ook mensen dichter bij elkaar. Niemand is zo verweven met de maatschappij. En daar mag je terecht fier op zijn.

Jobs per regio

Nieuws

Postbode levert koffie
Postbode levert voortaan krant én koffie
04 augustus 2022
IMX
bpostgroup neemt IMX over
02 juni 2022
Activity report
Activiteitenverslag 2021-2022
19 mei 2022
Multi
De maatschappelijke zetel van bpostgroup heeft een nieuw adres
12 mei 2022

Evenementen

Job Event Postbode | Oudenaarde

07 oktober 2022

Oudenaarde