Jobs voor starters

De werelden van bpost

banner not found
banner not found
Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Onze mensen aan het woord

Ik ben bij bpost begonnen als trainee. Tijdens mijn eerste project kreeg ik de kans projectleider te worden in het sorteercentrum in Zaventem. De perfecte balans tussen procesoptimalisatie, projectmanagement, operationele ondersteuning... Elke dag is anders. Het is een uitdagende en flexibele omgeving. Wat ik vooral leuk vind is de positieve en directe impact die je kunt hebben op het welzijn van de collega’s in sorting.

Joséphine
Trainee in Operations Brussel
Tijdens mijn laatste jaar sportmanagement heb ik opnieuw voor een studentenjob bij bpost gekozen. Ik ga met de wagen en de fiets op pad om brieven, pakjes, kranten en aangetekende zendingen tot bij mijn klanten te brengen. Wat mij vooral aanspreekt, is de zelfstandigheid. Na drie dagen opleiding kon ik al alleen op pad.
Tim
Jobstudent mailman Ternat

Voor mij was het belangrijk te kunnen starten in een job waar ik vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Ik bepaal zelf mijn werkuren en hoe ik mijn werk indeel. Een goede balans tussen werk en vrije tijd vind ik essentieel.

Anaïs
Trainee Brussels

Een groot bedrijf met verschillende culturen, talen en persoonlijkheden. Een bedrijf met een sociaal karakter en sterke focus op maatschappelijke verantwoordelijkheden. Daar was ik na mijn studies naar op zoek. bpost voldeed aan al deze criteria, dus ik besloot te solliciteren voor het traineeship.

Emily
Product Manager & oud-trainee Brussel
De voordelen

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om jezelf te ontdekken en het beste uit jezelf te halen. Door de kansen te grijpen die wij jou bieden. Door je tanden te zetten in uitdagende projecten. Door jouw inzet en drive.

In een open en uitdagende omgeving
In een open en uitdagende omgeving

Bij ons voel je je al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. In een omgeving die iedere dag verandert en nieuwe uitdagingen biedt. Verrassend veel zelfs. Leren doen we met open geest en deuren. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar. In de mooie toekomst waar jij mee aan bouwt.

In een job met een enorme impact
In een job met een enorme impact

Iedere dag verbind je miljoenen mensen met elkaar. Dat is waar jouw frisse ideeën en drive mee voor zorgen. En je hebt ook een enorme impact op je collega’s, hun jobs en onze toekomst. En daar mag je net zo goed trots op zijn.