Jobs op het hoofdkantoor

De werelden van bpost

banner not found
banner not found
Onze mensen aan het woord

bpost is een groot bedrijf in continue transformatie. Wij als medewerkers evolueren mee, worden voortdurend uitgedaagd. Dit beidt heel wat opportuniteiten. Dankzij bpost heb ik al zoveel geleerd en heb ik de kans gekregen om nieuwe dingen te ontdekken.
Margot
Business Trainee Brussel
Ik leef met heel veel passie. Ik hou ervan om anderen te motiveren, hen te laten groeien en om plezier te maken. Dat komt goed van pas in mijn rol als Lean Coach bij bpost. Zonder passie en vertrouwen zou ik het niet volhouden om elke nacht rond 2 uur op te staan.
Aurore
Lean Coach South

bpost is een bedrijf in volle transformatie, waarvan het klassieke imago al een tijdje niet meer strookt met de realiteit. In elke geleding van de onderneming leiden data tot bruikbare inzichten en helpen ze om strategische beslissingen te nemen.

Joren
Senior Business Analyst

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en ik leer graag bij. Dit maakt mijn job als Product Manager bij bpost zo interessant. Want binnen een grote structuur als bpost is er altijd wel iets te analyseren, te bestuderen! Heel wat uitdagingen, die ik graag aanga met de rest van mijn team.

Nathalie
Product Manager Brussels
De voordelen

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wat je kan en je beste zelf te worden. Door de kansen te grijpen die wij jou bieden. Door je tanden te zetten in uitdagende projecten en zo iedere dag te groeien. Door jouw inzet en drive.

Met oog voor work-life balans
Met oog voor work-life balans

Vroege vogel of heb je eerst een koffietje nodig? Bij ons is een perfecte balans tussen werk en privé een evidentie. Je kan rekenen op flexibiliteit om je werk te plannen naar het ritme dat bij jou past.

In een job met een enorme impact
In een job met een enorme impact

Iedere dag verbind je miljoenen mensen met elkaar. Dat doen we morgen anders dan gisteren want de wereld van bpost stopt niet met draaien. Maar je hebt ook een enorme impact op je collega’s, hun jobs en onze toekomst. En daar mag je net zo goed trots op zijn.