Leadership Stories

.

Leadership stories
Leadership stories

Leadership Stories

Bij bpost group zijn we erg trots op het werk en de investering van al onze medewerkers. bpost Group vertegenwoordigt wereldwijd meer dan 34.000 medewerkers. Deze werknemers werken elke dag aan de toekomst van alle post- en e-commercebedrijven.

Wij kunnen rekenen op onze leiders die elke dag blijk geven van hun wil om hun verbintenissen na te komen en zo dicht mogelijk bij de behoeften van hun klanten te staan.

Een leider is bovenal een echte persoon die de waarden van bpost Group deelt en die ons bedrijf volledig belichaamt. Een leider moet nieuwsgierig zijn, vernieuwend, bezorgd om het nakomen van zijn beloften, maar ook en vooral menselijk!

Dankzij de Leadership Stories wilden we deze mensen, die zo belangrijk zijn voor ons bedrijf, in de schijnwerpers zetten. Sybille Van Steenberghe, Head of Talent & Development bij bpost Group, had de kans hen te ontmoeten en over hen, hun verhaal en hun ervaring te praten.

Hier stellen wij u de mannen en vrouwen voor die aan de basis liggen van de projecten die bpost naar de toekomst leiden.

Om deze lancering te beginnen, zullen we Laura Ritchey, COO bij Radial US en Antoine Jennart ICT Manager bij Speos ontdekken.

Je kunt al deze video's op deze website vinden!

Bekijk hier de video van Laura, COO - Radial US

Bekijk hier de video van Antoine, IT Program Manager - Speos

Bekijk hier de video van S├ębastien Marionex, Vice President Sales Parcels Benelux

Bekijk hier de video van Diana Collinet, Sales Director Public Sector

Bekijk hier de video van Matt Snyder, Senior VP, e-commerce Global Practice Radial US