Jobs in het buitenland

De werelden van bpost

banner not found
banner not found
Jobs in het buitenland

Ambieer je een internationale carrière? Ook dan zit je goed bij bpostgroup. Als wereldwijde e-commerce speler hebben we vacatures in Europa, de Verenigde Staten en ver daarbuiten. Ontdek meer over jobs binnen bpostgroup.

Finance, Prevention, Legal, HR,..

0 Jobs

Goesting om je volledig te smijten in een sector die niet stilstaat? Ontdek al onze jobs in Finance, Prevention, Audit, Legal, HR,… Voor al wie houdt van verandering en dat zelf ook graag in handen neemt.

Geen beschikbare jobs

Sales, Marketing & Customer service

5 Jobs

Droom je ervan om een impact te hebben in een dynamische en boeiende werkomgeving? We hebben precies wat je nodig hebt. Stap in een Sales, Marketing of Customer Service rol en bouw mee aan een optimale klantervaring.

Bekijk de jobs

Operations, Engineering & Technology

2 Jobs

Het bruist bij bpostgroup. En al zeker in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & IT. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Bekijk de jobs

Customs

0 Jobs

Als globale e-commerce speler overschrijden we letterlijk grenzen. Speel je graag een essentiële rol om de weg hiervoor vrij te maken? Grijp je kans als douanedeclarant, customs expert, procesmanager,… en zet zo mee de deur open voor buitenlandse handel.

Geen beschikbare jobs