Domain Listing

De werelden van bpost

banner not found
banner not found

Our people speak for themselves

Als fitnessfanaat – ik train acht tot tien uur per week – beschik ik nu over alle tijd om mijn hobby uit te oefenen. Daar komt het mooie loonpakket nog eens bovenop.

Keanu
Postman Wetteren

Ik ben heel blij dat ik bij bpost mijn rijbewijs CE heb behaald, want rijden met de vrachtwagen geeft mij nog elke dag een zalig gevoel van vrijheid. Ook op de kade werken en alle producten wegwerken en alles proper houden geeft veel voldoening. Ik doe dit al 17 jaar en werk ongelooflijk graag samen met mijn collega’s. Ik hoop alleszins nog lang bij bpost te kunnen werken.

Martine
Chauffeur CE Zaventem
Ik heb een grote vriendengroep en heb graag mensen om mij heen. Misschien komt dat door al die jaren in de jeugdbeweging. Het zorgt alvast voor een goeie match met mijn rol als commercieel medewerker bij bpost! Mensen helpen (en gelukkig) maken geeft mij echt voldoening.
Mathilde
Commercial Assistant Awans

Ik ben erg gehecht aan mijn vrijheid. En ook aan mijn gezin. De meeste mensen schrikken als ik zeg dat ik om 4 uur ‘s morgens begin, maar dankzij dit ritme heb ik de volledige namiddag vrij voor mijn gezin.

Hamza
Postman in Antwerp

The advantages

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Met of zonder diploma. Aan het begin van je loopbaan of er pal middenin. Van waar je ook komt of hoe je ook klinkt. Iedereen verdient een kans om zich te tonen en om te groeien. Zo kun je met onze hulp je diploma halen of je eerste werkervaring opdoen.

In een familiale en stabiele omgeving dicht bij huis
In een familiale en stabiele omgeving dicht bij huis

Je werkt in je eigen buurt, in een stabiele werkomgeving. Waar je kan rekenen op elkaar. En op een stipte betaling iedere maand. Zodat ook jij jouw toekomst gerust kan uitbouwen.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Iedere dag brengen we miljoenen brieven en pakjes op de juiste bestemming. Met passie en een glimlach. Dankzij een job met autonomie en inspraak.