Jobs in logistiek

De werelden van bpost

banner not found
banner not found
Onze mensen aan het woord

Ik ben heel blij dat ik bij bpost mijn rijbewijs CE heb behaald, want rijden met de vrachtwagen geeft mij nog elke dag een zalig gevoel van vrijheid. Ook op de kade werken en alle producten wegwerken en alles proper houden geeft veel voldoening. Ik doe dit al 17 jaar en werk ongelooflijk graag samen met mijn collega’s. Ik hoop alleszins nog lang bij bpost te kunnen werken.

Martine
Dankzij mijn motivatie heeft bpost mij de kans gegeven om binnen het bedrijf te groeien. Het geeft me veel plezier om mijn vaardigheden en technische kennis in te zetten voor bpost Parcels.
Hicham
Technical Expert Zaventem

Ik heb de kans gekregen om Planning Manager te worden. Een job met veel verantwoordelijkheden waar ik van hou. Zowel binnen mijn eigen team als binnen bpost staan mensen centraal. Het is mijn rol om mensen te laten groeien. En dat doe ik met enorm veel fierheid.

Arnaud
Planning Manager Luik

Ik heb ervoor gekozen om als Technisch Project Manager bij bpost te werken omdat de projecten gevarieerd en interessant zijn. Daarnaast werk ik in een team waar een goede werksfeer heerst. Dit motiveert mij om altijd het beste van mezelf te geven!

An Trinh
Technical Project Manager Zaventem

Elke job heeft voor- en nadelen, maar ik ben hier echt oprecht elke dag graag. De reden? De toffe sfeer onder de collega’s, de stabiliteit die bpost als groot bedrijf biedt en de mogelijkheid om de job te combineren met mijn gezin. Zolang je je goed voelt bij wat je doet, word je niet snel moe en verveel je je niet.

Pinar
Sorteerder Wondelgem
De voordelen

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

We geven je alle kansen om jezelf en je carrière verder te ontwikkelen. Groei in je rol als teamleader, process of people manager en sta elke dag versteld bij wat we samen dagelijks realiseren.

In een familiale sfeer en high-tech omgeving
In een familiale sfeer en high-tech omgeving

Je werkt in een team met toffe collega’s in een familiale sfeer. Waar je kan rekenen op elkaar. Je werkt ook in een innovatieve wereld, waar kunstmatige intelligentie, robotica en blockchain ons dwingt om permanent te evolueren.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Iedere dag brengen we miljoenen mensen dichter bij elkaar. Dankzij onze teams, duidelijke processen en een job met autonomie en inspraak.