Behind the scenes als postbode of vrachtwagenchauffeur

.

Influencers
Influencers

Behind the scenes als postbode of vrachtwagenchauffeur

A day in the life of…

 

Tijdens de eindejaarsperiode worden onze medewerkers bedolven onder het werk. Black Friday, Sinterklaas, de cadeautjes onder de kerstboom,… zorgen voor een enorme piek van pakketjes en brieven die onderweg zijn naar jou. Iedereen bij bpost doet zijn uiterste best om alle post zo snel mogelijk bij de ontvangers te krijgen. Onze postbodes, sorteerders, vrachtwagenchauffeurs, de bedienden in onze postkantoren, onze medewerkers achter de schermen: iedereen draagt zijn of haar steentje bij in deze drukke periode.

Om een keertje mee te maken hoe dat nu juist voelt, nodigde bpost vier Instagrammers uit om een dag mee te lopen met één van onze medewerkers. Het resultaat? Een leuke dag met onze collega’s in de vrachtwagen, of honderden brieven en pakjes bezorgd, maar vooral tonnen van respect voor al onze collega’s die dag in dag uit voor jouw post en pakketten zorgen. Ze verbinden ons elke dag met elkaar, ongeacht het weer, ongeacht het verkeer.

Benieuwd naar de “behind de scenes” ervaringen? Neem zeker een kijkje op de Instagram-pagina’s, je vindt de links hieronder.

Denk je nu, “hmm dat is ook wel wat voor mij”? Aarzel dan niet om te solliciteren want nieuwe enthousiaste collega’s verwelkomen we met open armen! Solliciteer hier voor postbode of vrachtwagenchauffeur.

Bekijk hier de ervaringen van Malik, Kobe, Daniël en David als vrachtwagenchauffeur en postbode:

 

https://www.instagram.com/malik.officialll/

https://www.instagram.com/kobe.peeters/

https://www.instagram.com/bruinejongen/

https://www.instagram.com/dav_dieu/

 

Malik Mohammed

dav_dieu