28 april is de Internationale Dag van de Superhelden.

De Superhelden van bpost group

helden van bpost
helden van bpost

28 april is de Internationale Dag van de Superhelden.

Een dag voor de mensen naar wie we opkijken. Superman of Batman staan natuurlijk op dat lijstje, maar in het dagdagelijkse leven zijn het de mensen die meer doen dan van hen verwacht wordt, en dat om anderen te dienen. Bij bpost group zien we in deze coronaperiode overal helden. Medewerkers die in deze complexe tijd alles op alles zetten om onze klanten een uitstekende dienstverlening te geven.

Allan is zo iemand. Allan werkt bij Landmark Global in het Canadese Calgary. Meteen na het uitbreken van de coronacrisis bekeek Allan de schoonmaakprocedures en zorgde hij ervoor dat alle materiaal en werkplekken dagelijks grondig worden schoongemaakt. Hij staat ook in voor alle communicatie over de preventieve maatregelen. Hoewel Allan geen rechtstreeks contact heeft met klanten, zorgt zijn doorgedreven inzet ervoor dat we veilig onze pakjes kunnen leveren bij de klanten.

Allan

Sven krijgt dan weer als Director International Operations bij bpost alle lof van zijn collega’s voor het steeds maar blijven zoeken naar oplossingen voor het internationale vervoer via de lucht en de weg. Dat in een periode waarin de vluchtschema’s steeds wijzigen. Binnen de warehouses zorgt hij voor een goeie preventie, en biedt hij steeds een luisterend oor aan collega’s die met bezorgdheden zitten in deze periode.

sven

Dan Egner is de officieuze “Buffalo Mask Police Captain” die zich dagelijks inzet voor de veiligheid van de medewerkers van Landmark Global in Canada. Dan coördineert het fulfillment team en collega’s weten dat ze steeds op hem kunnen rekenen. Hij werkt erg nauw samen met  de klantendienst om onze dienstverlening steeds te verbeteren.

dan

Bij onze dochteronderneming Active Ants in Nederland deed ook Wendy er alles aan om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren tijdens deze pandemie. Wendy is Assistent Manager Operations en gaf niet alleen het goede voorbeeld aan iedereen, zoals je op de foto kunt zien, ze verloor ook bijna haar stem door mensen te vertellen dat ze hun mondmasker op moesten zetten. Met dezelfde vastberadenheid zorgde ze voor gescheiden pauzes, aangepaste looproutes door het magazijn, speciale desinfectieplekken, het herinrichten van de kantoren en een werkorganisatie waarbij social distancing mogelijk was. Dat deed ze bovenop haar dagelijkse taken. Super Wendy, noemen ze haar bij Active Ants.

Wendy

Ook Miguel (bpost Team Leader Inbound) die de piekmomenten snel en “covid-proof” verwerkt, Hassan (bpost Team Leader Clearance) die de veiligheid van alle medewerkers als top prioriteit blijft beschouwen, Alexandra (bpost Exception Parcels Handling) die voor elk pakje in haar departement de beste nazorg garandeert, Bruno (bpost Team Leader Outbound) die voor alle tijdelijke medewerkers van bpost beschermingsmateriaal voorziet,… 

helden van bpost

 

Het zijn maar enkele voorbeelden van de duizenden helden in bpost group. Zelf zien die helden hun werk en inspanningen als vanzelfsprekend, maar op een dag als vandaag kan het geen kwaad om daar even bij stil te staan. En om dank u te zeggen.

Zoveel unieke mensen, zoveel unieke jobs.
Ook in heel unieke omstandigheden.

#wearebpost