Volg onze collega Steven elke woensdag op Radio2!

De werelden van bpost

Peter Post
Peter Post

Volg onze collega Steven elke woensdag op Radio2!

Deze week begon het avontuur van onze collega Steven Roels (Sint-Niklaas MC) in de wedstrijd "Peter Post" op Radio2. Het programma wordt tot 27 maart elke woensdag om 7.40 uur live uitgezonden.

Elke uitzending brengt presentator Peter Van De Veire onze collega op de hoogte van het adres van de winnaar, die willekeurig wordt gekozen uit de deelnemende luisteraars. Samen met Radio2-persoonlijkheid Margaux van de regio gaat Steven dan aan de winnaar thuis het Gouden Pakje overhandigen. In het pakje van Steven zat deze week 1 jaar gratis koffie!

Steven, die al 21 jaar voor bpost werkt, is trots om ons bedrijf te vertegenwoordigen: "Ik vind het een geweldig project dat bpost op een positieve manier in de kijker zet. Het is ook een spannende uitdaging die me uit mijn comfortzone haalt!"

Peter Post

Wil jij ook je kans wagen?

Wil jij ook een Gouden Pakje winnen? Dat kan! Schrijf je brievenbus in op de website van Radio2 en zorg dat je de woensdag erna om 7.40 uur stipt klaarstaat, buiten aan je brievenbus. Wie weet kloppen Steven en Margaux dan binnenkort bij je aan met goed nieuws!