De werelden van bpost

The world of bpost
les univers de bpost

Dringend gezocht

Postbode
Regio:
België

Een job in je eigen regio met veel beweging en een goede work/life balance? Met werkzekerheid, pakken vol respect, een mooi loon en tal van extra voordelen? Solliciteer nu en ga snel aan de slag als postbode. 

Chauffeur CE
Regio:
België

Dringend vrachtwagenchauffeurs CE gezocht. Wil je werken in je eigen regio, genieten van alle vrijheid en slapen in je eigen bed? Solliciteer meteen en ga aan de slag.

Sorteerder Gent
Regio:
Gent

Dringend gezocht: enthousiaste collega’s die ons team willen versterken in Gent. Als logistiek medewerker sorteer je verschillende brieven en pakketten, met de hand alsook machinaal. Voordelen? Leuke sfeer en tof team gegarandeerd!

Commercieel medewerker
Regio:
Vlaanderen

We zijn dringend op zoek naar commerciële medewerkers in Vlaanderen. Als commercieel medewerker werk je actief mee aan steeds betere diensten.

Operations Supervisor BX Parcels
Regio:
Neder-Over-Heembeek

Wij zijn dringend op zoek naar een dynamische Operational Supervisor met een human touch voor ons Parcels Sorting Center in Brussel (Neder-Over-Heembeek)! Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor 200 à 250 mensen tijdens de nachtdienst.

 

Jobs

Jobs at the head office

Jobs op het hoofdkantoor

Groeien en innoveren doe je best in boeiende jobs en uitdagende projecten. In een omgeving die net zo snel verandert als de wereld om ons heen. Op zoek naar een job in IT, Finance, HR, Sales, Marketing, Facility, … ? Welkom!

Jobs in logistiek

Jobs in logistiek

Het bruist bij bpost. En al zeker in onze hightech sorteercentra, bij Operations en bij Engineering & Techniek. Samen zorgen duizenden collega’s ervoor dat miljoenen zendingen iedere dag weer op tijd op de juiste plek belanden.

Jobs near you

Jobs in jouw regio

Postbodes, commercieel medewerk·st·ers en vrachtwagenchauffeurs. Niemand staat dichter bij onze klanten. Zij zijn jouw vertrouwde gezicht en ons logo op de straat. Die iedere dag 8 miljoen brieven en pakjes bezorgen.

Jobs for starters

Jobs voor starters

Een studentenjob, stage of traineeship? Geen wereld zo breed, boeiend en verrassend als die van ons om jezelf echt in te ontdekken. Want bij ons hou je alle mogelijkheden open en kan je overal van proeven. We geven jou de kans om je persoonlijke interesses uit te bouwen in een boeiende job of stage, met of zonder werkervaring.

Waarom voor bpost kiezen?

Alle kansen om je te tonen en te groeien
Alle kansen om je te tonen en te groeien

Hoe hard de wereld ook verandert, bij ons ben je welkom om te tonen wie je bent en wat je kan. Met meer dan 500 verschillende jobs hebben we alles in huis om je te blijven boeien. En om je beste zelf te worden door de kansen te grijpen die aansluiten bij je interesses.

In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst
In een open en vertrouwde omgeving waar je mee kan bouwen aan de toekomst

bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij. En daar zijn we fier op. Met al die talenten samen voel je je bij ons al snel vertrouwd, waar je ook terecht komt. Onze kracht zit in onze diversiteit en in het vertrouwen in elkaar.

In een job die miljoenen mensen verbindt
In een job die miljoenen mensen verbindt

Wat je functie ook is, bij ons heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Elke dag brengen we - vandaag meer dan ooit - brieven en pakjes op de juiste bestemming. En zo brengen we ook mensen dichter bij elkaar. Niemand is zo verweven met de maatschappij. En daar mag je terecht fier op zijn.

Jobs per regio

Nieuws

Ik ben niet de CEO van Bpost, ik ben CEO van Bpost aan het worden
Ik ben niet de CEO van Bpost, ik ben CEO van Bpost aan het worden
23 oktober 2021
ActiveAnts
bpost group dochter Active Ants opent in Willebroek een volgende E-fulfilment center van de toekomst
29 september 2021
Elke zaak online
bpost wordt DE ondersteunende partner voor de webshop met groeipotentieel
20 september 2021
Dirk Tirez
Ook kaderleden gaan pakjes bezorgen tijdens eindejaarspiek
05 augustus 2021