Adviseur Kredieten en Verzekeringen Brugge

Finance, Prevention, Sales, Marketing, HR,…

banner not found
banner not found

Adviseur Kredieten en Verzekeringen Brugge

Location : West Flanders

Adviseur Kredieten en Verzekeringen Regio Brugge

Context

Ben jij een geboren verkoper en heb je interesse in de bankwereld? Dan kan jij als Adviseur Kredieten en Verzekeringen het verschil maken voor onze klanten. Tijdens de sleutelmomenten in hun leven reik jij hen de ideale bank- en verzekeringsoplossingen aan. Een eerste bankkaart voor de jongste telg in de familie, een krediet om een auto te kopen, … Dankzij jouw oplossingen hoeven bestaande en nieuwe klanten zich geen zorgen te maken over hun financiële aanpak.

Kom je net van de schoolbanken of beschik jij al over relevante werkervaring? Perfect, wij hebben voor iedereen de gepaste functie. Bij ons krijgt iedereen kansen. Wij vinden enthousiasme, klantvriendelijkheid en affiniteit met de financiële wereld belangrijker dan ervaring en voorzien de juiste opleiding om jouw expertise te ontwikkelen.

Voor de regio Brugge zijn we momenteel op zoek naar een Adviseur Kredieten en Verzekeringen die een klantenportefeuille zal beheren over verschillende bpost kantoren heen in de regio.

Taken en verantwoordelijkheden

Je hebt de vrijheid om zelf je commerciële activiteiten te organiseren en jouw relatie met je klanten verder op te bouwen. Heb je zelf leuke ideeën om de verkoop te stimuleren of om bepaalde processen te verbeteren? Dan horen we dat ook graag natuurlijk! Bij akkoord kan je zo extra je stempel drukken op jouw job.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor volgende zaken.

 •  Je gaat in gesprek met klanten om advies te geven en de ideale oplossingen voor te stellen op basis van de volgende producten: daily banking, consumentenkredieten en verzekeringen niet-leven.
 •  Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten die via jouw netwerk of via je collega's bij jou terecht komen. Je contacteert hen en nodigt hen uit om een afspraak te maken om hun financiële behoeften in kaart te brengen.
 • Je werkt nauw samen met de Bank Manager en de kantoorhouder om de vooropgestelde doelstellingen te behalen en je kan dit toelichten in rapportages en vergaderingen.
 • Je bent leergierig om je vaardigheden en kennis over de producten te blijven ontwikkelen

Jouw profiel

Om deze functie uit te oefenen, lijkt het vanzelfsprekend dat je houdt van contacten en een grote belangstelling voor de bankwereld hebt.

 •  Wij staan open voor kandidaten met of zonder ervaring. Ofwel kan je een bachelor diploma voorstellen, ofwel een sterke affiniteit met de bankwereld.
 •  Omdat we je de kans bieden om de verschillende certificaten te behalen die nodig zijn om in uw functie te slagen, bezit je wel minimaal over een middelbaar diploma. Binnen twaalf maanden zal je in het bezit zijn van de certificaten bank- en verzekeringsbemiddeling. (Wet Willems en Europese Verzekeringsdistributie Richtlijn (Insurance Distribution Directive – IDD)) en kredietbemiddeling.
 •  Jouw enthousiasme en wens om een commerciële rol op jou te nemen is aanstekelijk.
 •  Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je bent gemotiveerd om de behoeften van de cliënt te ontdekken om hem een passend advies te geven.

Waarom bpost?

Net als vele andere bedrijven bieden wij naast het maandloon een mooi pakket aan voordelen, waaronder maaltijdcheques, ecocheques, een kennisuitkering, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, een terugbetaling van de verplaatsingskosten, 20 verlofdagen en 7 extra dagen wettelijk verlof, een eindejaarspremie, dubbel vakantiegeld en vele voordelen bij meer dan 100 bpost partners.

Dat is waar wij ons echt in onderscheiden:

 •  Doordat we niet op dezelfde manier werken als een klassieke bank kunnen we veel sneller doorgroeimogelijkheden aanbieden. Zo kan je in functie van je resultaten doorgroeien naar een senior rol en zelfs naar een functie van kantoorhouder of bankmanager.
 •  Je komt terecht in een bedrijf in volle verandering. Toegegeven, dit zorgt voor enige complexiteit, maar vooral véél uitdaging en innovatieve projecten.
 • De sfeer, de collegialiteit en de vriendelijke bpost cultuur is uniek. En we zullen het bewijzen.
 •  Jij kan je 100% focussen op jouw job, waarbij je optimaal ondersteund wordt door al onze interne diensten.

Met ons ruim retail netwerk staan we dichtbij de bevolking, waardoor we continue banden leggen tussen de burgers, maar ook met bedrijven en overheden. Ons team van meer dan 34.000 medewerkers is onze grootste troef in deze geschiedenis. Via hen blijven we een sleutelrol spelen in onze steeds veranderende samenleving.

The next steps

The next steps

1
You apply for the job
2
You get to know bpost thanks to your recruiter
3
You meet your manager and you discover the job
4
You start working!
Similar Jobs

Lead Buyer Corporate Services - Brussels
Location : Brussels
HR Business Partner - Antwerpen - Antwerpen
Location : Antwerp
Expert Accounts Receivable - Brussels
Location : Brussels
Product Owner Customer Integration - Brussels
Location : Brussels
bpost image not found Discover this job