Financieel Expert Antwerpen

Sales & Customer Service

banner not found
banner not found

Financieel Expert Antwerpen

Emplacement : Anvers

Context

bpost is altijd onderweg. We creëren voor onze mensen een omgeving met uitdagende projecten, inspirerende samenwerkingen en de nieuwste technologieën, met interessante job opportuniteiten en opleidingsprogramma’s voor iedereen.

Binnen dit verhaal zijn wij op zoek naar jonge werknemers die enthousiast zijn om een betrouwbare adviseur voor onze klanten te worden voor de regio Antwerpen. Het spreekt voor zich dat deze functie jou in een elitegemeenschap plaatst die onze beleggingsproducten beheerst en een rechtstreekse invloed heeft op de prestaties van bpost bank en dus onrechtstreeks op die van bpost.

Idealiter zoeken wij kandidaten met een bachelordiploma in financiën (bank- en verzekeringswezen), of kandidaten met een sterke affiniteit met financiën die door ons zullen worden opgeleid om hun expertise te ontwikkelen.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Beheer van een klantenportefeuille

Samen met de kantoorhouder ben je volledig verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Deze portefeuille bestaat uit particuliere klanten. Je identificeert opportuniteiten en stelt bankproducten voor in functie van de behoeften van de klant en met het oog op het versterken van de klantenrelatie.

Prospectie

Je gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten, hetzij via leads die je via jouw collega's aan de loketten verkrijgt, hetzij via jouw contacten binnen jouw klantenportefeuille, en je bepaalt de meest geschikte manier om hen te benaderen. Je neemt contact op met deze mensen en overtuigt hen om een afspraak te maken om hun financiële behoeften in kaart te brengen.

Voorspelling en planning

Op basis van jouw jaarplan zorg je maandelijks voor de uitvoering van concrete commerciële acties en evalueer je jouw doelstellingen met de kantoorhouder.

 

Jouw profiel

Om deze functie uit te oefenen, lijkt het vanzelfsprekend dat je houdt van intermenselijke contacten en een grote belangstelling voor financiële producten hebt.

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma met een financiële oriëntatie en idealiter beschikt je over enige eerste beroepservaring.
  • Je bent leergierig en je krijgt de kans om, door met ons samen te werken, de verschillende certificaten te behalen die nodig zijn om in uw functie te slagen. Binnen zes maanden zal je in het bezit zijn van een certificaat Willems en Cauwenberghs Recht.
  • Jouw enthousiasme en wens om een commerciële rol op jou te nemen is aanstekelijk.
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je bent gemotiveerd om de behoeften van de cliënt te ontdekken om hem een passend advies te geven.

Waarom bpost?

Net als vele andere bedrijven bieden wij naast het maandloon een mooi pakket aan voordelen, waaronder maaltijdcheques, ecocheques, een kennisuitkering, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, een terugbetaling van de verplaatsingskosten, 20 verlofdagen en 7 extra dagen wettelijk verlof, een eindejaarspremie, dubbel vakantiegeld en vele voordelen bij meer dan 100 bpost partners.

Dat is waar wij ons echt in onderscheiden:

  • Deze positie biedt mogelijkheden voor ontwikkeling. Je begint als Financieel Expert en in de loop der jaren kun je, door ervaring en resultaten op te doen, doorgroeien naar de functie van Senior Financieel Expert.
  • De beslissingen worden hier in België genomen. Je maakt tegelijkertijd deel uit van een Internationale groep, dankzij onze vele activiteiten in Europa en Azië.
  • Je komt terecht in een bedrijf in volle verandering. Toegegeven, dit zorgt voor enige complexiteit, maar vooral véél uitdaging en innovatieve projecten.
  • De sfeer, de collegialiteit en de vriendelijke bpost cultuur is uniek. En we zullen het bewijzen.
  • Jij kan je 100% focussen op jouw job, waarbij je optimaal ondersteund wordt door al onze interne diensten.

Als internationale aanbieder van pakketlogistiek en e-commerce diensten creëren we echte banden tussen miljoenen mensen, bedrijven en gemeenschappen. Ons team van meer dan 34.000 medewerkers is onze grootste troef in deze geschiedenis. Via hen blijven we een sleutelrol spelen in onze steeds veranderende samenleving.

 

Les prochaines étapes

Les prochaines étapes

1
Vous postulez
2
Vous rencontrez votre recruteur et vous découvrez bpost
3
Vous rencontrez votre manager et vous découvrez le métier
4
Vous commencez à travailler !

Jobs similaires

E-Commerce Sales Development Director - Boom
Emplacement : Antwerp
Financieel Expert - Leuven - Leuven
Emplacement : Flemish Brabant
e-commerce customer succes manager - Oostwold Gem Leek
Emplacement : International
Financieel Expert Mechelen/Edegem - Mechelen
Emplacement : Antwerp