Financieel Expert - Tienen

Sales & Customer Service

banner not found
banner not found

Financieel Expert - Tienen

Location : Flemish Brabant

Context

bpost is altijd onderweg. We creëren voor onze mensen een omgeving met uitdagende projecten, inspirerende samenwerkingen en de nieuwste technologieën, met interessante job opportuniteiten en opleidingsprogramma’s voor iedereen.

Binnen dit verhaal zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde werknemers die verantwoordelijk zullen zijn voor de verkoop van onze bankproducten vanuit ons kantoor in Tienen. Idealiter zoeken wij kandidaten met een bachelordiploma met een financiële oriëntatie (bank- en verzekeringswezen), of kandidaten met een sterke affiniteit met financiën die door ons zullen worden opgeleid.

Wil je onze klanten graag helpen om hun geld te laten groeien? Heb je interesse in de wereld van het sparen en beleggen?Beschik je over een goede dosis ambitie? Dan ben jij de man of vrouw waarnaar we op zoek zijn, wij zorgen voor de nodige opleiding en een toffe werksfeer.

Taken en verantwoordelijkheden

Beheer van een klantenportefeuille

Samen met de kantoorhouder ben je volledig verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Deze portefeuille bestaat uit particuliere klanten. Je identificeert opportuniteiten en stelt bankproducten voor in functie van de behoeften van de klant en met het oog op het versterken van de klantenrelatie.

Prospectie

Je gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten, hetzij via leads die je via jouw collega's aan de loketten verkrijgt, hetzij via jouw contacten binnen jouw klantenportefeuille, en je bepaalt de meest geschikte manier om hen te benaderen. Je neemt contact op met deze mensen en overtuigt hen om een afspraak te maken om hun financiële behoeften in kaart te brengen.

Voorspelling en planning

Op basis van jouw jaarplan zorg je maandelijks voor de uitvoering van concrete commerciële acties en evalueer je jouw doelstellingen met de kantoorhouder.

Jouw profiel

Om deze functie uit te oefenen, lijkt het vanzelfsprekend dat je houdt van intermenselijke contacten en een grote belangstelling voor financiële producten hebt.

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma met een financiële oriëntatie en idealiter beschikt je over enige eerste beroepservaring.
  • Je bent leergierig en je krijgt de kans om, door met ons samen te werken, de verschillende certificaten te behalen die nodig zijn om in uw functie te slagen. Binnen zes maanden zal je in het bezit zijn van een certificaat Willems en Cauwenberghs Recht.
  • Jouw enthousiasme en wens om een commerciële rol op jou te nemen is aanstekelijk.
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je bent gemotiveerd om de behoeften van de cliënt te ontdekken om hem een passend advies te geven.

Waarom bpost?

Net als vele andere bedrijven bieden wij naast het maandloon een mooi pakket aan voordelen, waaronder maaltijdcheques, ecocheques, een kennisuitkering, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, een terugbetaling van de verplaatsingskosten, 20 verlofdagen en 7 extra dagen wettelijk verlof, een eindejaarspremie, dubbel vakantiegeld en vele voordelen bij meer dan 100 bpost partners.

Dat is waar wij ons echt in onderscheiden:

  • De beslissingen worden hier in België genomen. Je maakt tegelijkertijd deel uit van een Internationale groep, dankzij onze vele activiteiten in Europa en Azië.
  • Je komt terecht in een bedrijf in volle verandering. Toegegeven, dit zorgt voor enige complexiteit, maar vooral véél uitdaging en innovatieve projecten.
  • De sfeer, de collegialiteit en de vriendelijke bpost cultuur is uniek. En we zullen het bewijzen.
  • Jij kan je 100% focussen op jouw job, waarbij je optimaal ondersteund wordt door al onze interne diensten.

Als internationale aanbieder van pakketlogistiek en e-commerce diensten creëren we echte banden tussen miljoenen mensen, bedrijven en gemeenschappen. Ons team van meer dan 34.000 medewerkers is onze grootste troef in deze geschiedenis. Via hen blijven we een sleutelrol spelen in onze steeds veranderende samenleving.

The next steps

The next steps

1
You apply for the job
2
You get to know bpost thanks to your recruiter
3
You meet your manager and you discover the job
4
You start working!

Similar Jobs

Expert financier - Mouscron - Moeskroen
Location : Hainaut
Workforce Planner - Analyst - Neder-Over-Heembeek
Location : Brussels
Business Development Representative - Leipzig
Location : International
Young Professional: Expert Financier Andenne - Andenne
Location : Namur