Project Analyst Printing

Jobs at the head office

banner not found
banner not found

Project Analyst Printing

Location : Antwerp

Het doel

bpost is altijd onderweg. We creëren voor onze mensen een omgeving met uitdagende projecten, inspirerende samenwerkingen en de nieuwste technologieën, met interessante job opportuniteiten en opleidingsprogramma’s voor iedereen.

Elk jaar werkt bpost aan grote drukprojecten omtrent de basispostzegels, maar ook aan nieuwe programma's van ongeveer 20 postzegels over verschillende thema's. Deze stempels worden gedrukt met behulp van een offset- of rotatiedrukprocédé. Als je bekend bent met deze druktechnieken, is deze kans ongetwijfeld voor je. 

Om deze doelstelling mee tot stand te brengen, is bpost vandaag op zoek naar een Project Analyst Stamps Printing voor de Zegeldrukkerij in Mechelen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Projectplanning

Als Project Analist ben je verantwoordelijk voor de planning van het team van een tiental mensen. Je bent verantwoordelijk om hen te coachen en opleiding te geven met betrekking tot de verschillende machines: offset, perforator, stansen. Je leidt projecten en beheert het hele productieproces in Multipress.

Beheer van openbare aanbestedingen

Samen met de Stamps Printing Manager en de verantwoordelijke voor de prijsberekeningen bent je het aanspreekpunt voor de aankoop van grondstoffen zoals inkt, papier en drukplaten. Je neemt ook actief deel aan en beheert de technische aspecten van de aanbestedingen die bpost uitschrijft en de aanbestedingen waaraan wij deelnemen.

Machinebeheer

Je plant zowel preventief onderhoud als snelle reparaties van individuele machines met externe leveranciers.

Jouw profiel

 • Je hebt een Bachelordiploma, of gelijkwaardig door ervaring.

 • Je hebt enkele jaren ervaring in de drukwereld en je hebt een gedegen kennis van druktechnieken (klassieke offset en gravure).

 • Diepgaande kennis van computerprogramma's (Multipress).

 • Grondige kennis van projectmanagement en (productie)processen.

 • Je bent klantgericht, hebt initiatief en werkt graag samen met andere managers. 

 • Goede kennis van het Engels en een basiskennis van het Frans om te kunnen communiceren met leveranciers.

Waarom bpost

Net zoals veel andere bedrijven bieden we naast een maandsalaris een mooi pakket aan voordelen, waaronder maaltijdcheques, 20 dagen verlof en 7 extra wettelijke verlofdagen, een eindejaarspremie, dubbel vakantiegeld en vele voordelen bij meer dan 100 partners van bpost.

Dit is waar wij ons écht in onderscheiden:

 • De beslissingen worden hier in België genomen. Je maakt tegelijkertijd deel uit van een Internationaal verhaal, dankzij onze vele activiteiten in Europa en Azië.

 • Je komt terecht in een bedrijf in volle verandering. Toegegeven, dit zorgt voor enige complexiteit, maar vooral véél uitdaging en innovatieve projecten.

 • De sfeer, de collegialiteit en de vriendelijke bpost cultuur is uniek. En dat zullen we bewijzen.

 • Jij kan je 100% focussen op jouw job, waarbij je optimaal ondersteund wordt door al onze interne diensten.

 • Je stapt in een enorm groeitraject, dankzij de vele opleidingsprogramma’s en carrièremogelijkheden bij één van de grootste werkgevers van België.

Als internationale dienstverlener van pakjes- en e-commercelogistiek creëren we echte verbindingen tussen miljoenen mensen, bedrijven en gemeenschappen. Ons team van +34.000 medewerkers is in dit verhaal onze allergrootste troef. Dankzij hen blijven we een sleutelrol spelen in onze snel veranderende samenleving.
Application Procedure

Similar Jobs

Learning and Development Expert - Brussel
Location : Brussels
Procurement Category Manager - Facilities - Brussel
Location : Brussels
Procurement CAT MGR - CAPEX, CLOTHING, PACKAGING & PAPER, EQUIPMENT - Brussel
Location : Brussels
AUDIT Senior Advisor - Brussel
Location : Brussels